RAMMSTEIN, Horsens, Fængslet, Denmark 2017-05-25 Fotograf: Mija Anderson

RAMMSTEIN, Horsens, Fængslet, Denmark 2017-05-25
 

Vi är nyss hemkomna från ett magiskt gig i Danmark med Rammstein, kanonväder alla tre dgr vi reste runt i detta vackra land. Med 25 000 på plats, människor hade rest ifrån 40 länder för att se bandet. Vi har träffat en hel del gamla goa "bizkollegor", vänner och bekanta samt ett gäng nya sköna människor. Jag stannar kvar en stund till i Rammstein "bubblan" för det är svårt att få nog av detta gäng som under 20 år varit och är en av mina största musikaliska "kärlekar". Inget har ändrats på den fronten 

Glöden, pyrotekniken, ja hela det visuella, lekfullheten/humorn finns där, det musikaliska svänger som alltid. Närvaron.... Ja allt sitter som ett smäck. Rammstein levererar i vanlig ordning. Jag kan inte få nog av Christoph Schneiders magiska, svängiga och tighta trumlir. "Flake" gör vad han ska och bjuder på sig själv i sitt rollspel han har med Till som också alltid ger publiken vad vi vill ha. Richard och Pauls tuggande suggestiva, riffmattor har alltid ett grymt sväng och som får en "RIFFHORA" som mig att göra kullerbyttor i ren euforisk anda.Det sista kan ni tolka hur ni vill.

Alltid är det något nytt man får se och uppleva med Rammstein som ständigt varierar sig. Då jag inte fick ha med min systemkamera fick jag köra min vanliga digitala med ett kortare objektiv, så jag har tagit ca 400 bilder på giget. Det var så fullt med folk överallt med både det ena och andra innanför västen så det var svårt att ta bilder utan att bli knuffad hela tiden och riskera att tappa kameran.
Nästa gig åker systemkameran med och då tar jag mig den i "jobbsyfte" och plåtar Rammstein längre fram.

Ett litet axplock kommer här so far.....

Photos: Mija Anderson

 
Photos: Mija Anderson


2017-05-31 @ 02:07:00 Permalink Mija blogg Kommentarer (0) Trackbacks ()